Altfel te trezești dimineața când știi că te așteaptă o zi însorită și că poți să te asortezi cu aceasta!


La o petrecere sau în drum spre birou, pe o terasă sau la un cocktail, savurând un fresh sau dansând, oriunde te-ai duce te bucuri de răsfățul soarelui. Odată cu temperaturile calde, devine limpede că vrei să arăți din ce în ce mai bine. E vremea ținutelor care te pun în evidență, e vremea unei colecții noi de pantofi TEZYO!


Și în acest sezon, pantofii, sandalele și gențile neon sunt în tendințe, oferind o adevărată explozie de culori. Cu alte cuvinte, e timpul să te gândești la ținutele tale. Până la urmă, termometrul arată peste 20 de grade C!


Așadar, iată ce modele ți-am pregătit:




Ouftit-urile tale elegante vor fi completate perfect de aceste sandale Epica! Culoarea fresh și veselă, tocul înalt și baretele frumos împletite conferă acestor sandale un aspect deosebit de stilat, perfect pentru o seară elegantă. Datorită culorii îndrăznețe și a tocului de tip stiletto îți sugerăm să le porți cu o rochie elegantă de culoarea neagră, al cărui croi să urmărească liniile trupului.




Sandalele din piele sunt ideale pentru orice femeie stilată și în pas cu moda. Baretele fine sunt realizate din piele moale și flexibilă și au aspectul unei dantele din mătase. Tocul înalt și bareta lată care susține glezna alungesc piciorul și dau o notă sexy, foarte îndrăzneață. Vor atrage privirile, indiferent de outfit si de evenimentul la care vor fi purtate. Se potrivesc perfect cu o rochie midi, mulată pe corp și de culoarea neagră. Alege o poșetă mică și discretă și vei obține un outfit ideal pentru orice eveniment elegant.




Pentru o ținută elegantă de zi, îți recomandăm să îți completezi outfit-ul cu o această geantă EPICA. Având culoarea fucsia și fiind confecționată din piele naturală,acest articol se potrivește perfect cu o rochie neagră midi, cu croi lejer și decupaje în zona gâtului.


Nu uita că în luna mai ți-am pregătit o nouă colecție ce cuprinde desigur o mulțime de alte modele pe care le poți găsi în rețeaua noastră de magazine sau pe platforma online www.tezyo.ro!