- Ce inseamnă Real Glam pentru tine?


- Real Glam e glam, doar că e real, nu? Adică nu după ce încerci 5 outfituri și stai o oră să îți aranjezi părul, evident, spălându-te pe cap de 2 ori,pentru că trebuie să scoți fixativul și toate produsele din păr de la încercările precedente. Ești Real Glam în ziua aia în care ieși din casă îmbrăcat cu ceva ales rapid în funcție de cum simți, încălțat cu niște pantofi cool, după ce ai dat de două ori cu mână prin păr și arăți mega bine, totuși. De ce? Pentru că te simți bine, iar asta se vede întotdeauna!



- Care este momentul tău Real Glam?


- Pentru mine, The Real Glam e aproape în fiecare zi, pentru că nu de multe ori stau mai mult de 15 minute să aleg ce port, iar pantofii mă ajută să salvez situația, în caz că îmi scăpă ceva în restul outfit-ului. În general, cred că e despre atitudine și despre cum porți. Alegerile mele mă reprezintă în totalitate. Îmi reprezintă starea și personalitatea, mai mult decât orice altceva. E important să te simți încrezător și să porți pantofii și hainele în care te simți 100% tu.



- Ce spun pantofii tăi despre tine?


- Știu, pantofii spun multe despre cel care îi poartă. Am tendința de a mă uita prima dată la ei, înainte să mă uit în ochii persoanei din fața mea. Despre mine cred că spun… de fapt, cred că vorbesc între ei și se amuză, pentru că sunt plăcerile mele vinovate. De asemenea, cred că se și bucură, deoarece sunt foarte grijuliu, ușor perfecționiști. Mereu mi-am dorit să fiu ceva mai diferit. Încerc să port ceva ce nu vezi foarte des pe social media sau prin oraș, poate doar dacă mă îndrăgostesc iremediabil de o pereche – tuturor ni se mai întâmplă asta și nu mă pot abține să nu-i cumpăr. Cred că acest lucru i se datorează tatălui meu. Când eram mic, îmi cumpăram pantofi sport super cool și de acolo vine această pasiune pentru sneakersi! *Best dad ever!*