În acest an, ne-am propus să ducem la bun sfârșit o mulțime de planuri frumoase și e musai să vă împărtășim câteva dintre ele: Tezyo a deschis un nou magazin în Cehia!


Motiv de bucurie în rândul cehilor din Brno, dar și pentru Tezyo, mai ales că deschiderea a fost întâmpinată cu brațele deschise atât de endorseri, cât și de mass-media sau iubitorii de modă.


În dimineața cu pricina, TEZYO a pregătit o întâlnire cu reprezentanții presei naționale unde Adrian Stănescu, directorul executiv, a vorbit despre motivele pentru care TEZYO și-a dorit prezența pe piața din Cehia, dar și despre planurile ambițioase pentru viitor. Brno este primul pas către extinderea internațională, iar în scurt timp, alte magazine vor fi deschise în Viena, dar și în Praga. Din planurile pentru Cehia, din perioada imediat-următoare, foarte importantă este și lansarea platformei online de shopping, www.tezyo.cz.


Bineînțeles că deschiderea nu avea cum să aibă loc fără o petrecere în magazin și de aceea invitații au fost întâmpinați cu șampanie, muzică, pantofi colorați și stylish, confecționați de brand-uri renumite, dar și cu o doză mare de bună-dispoziție din partea echipei TEZYO.


Surprizele au continuat și în week-end-ul 27-28 mai, când magazinul a devenit neîncăpător! Publicul de toate vârstele, tineri, copii sau adulți, la îndemnul endorserilor locali, a descoperit cele mai cool perechi de pantofi și a participat la concursuri.

Cu alte cuvinte, TEZYO a reușit pe deplin să își asume motto-ul ”Pentru stilul tău” și a făcut primul pas către a cuceri Europa!